Grote Kerk Vlaardingen

Tot eind 2024
Te huur

JOUW EVENT IN EEN BIJZONDER MONUMENT

Deze beeldbepalende kerk, waarvan de geschiedenis terug gaat tot in de 8e eeuw, staat in het hartje van het oude centrum van Vlaardingen. De kerk beschikt over bijzondere ruimtes en sub-ruimtes, wat mogelijkheden biedt voor een afwisselend programma.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de wensen die er zijn, zodat jouw/jullie evenement een waardevol moment wordt.

De kerk is tot 2022 in gebruik geweest door de Protestantse Gemeente Vlaardingen en wordt vanaf 2025 gerestaureerd en verbouwd tot bibliotheek; tot eind 2024 is de kerk beschikbaar voor het organiseren van culturele en maatschappelijk evenementen én trouwerijen.

Bibliotheek De Plataan zal zich na de restauratie en verbouwing samen met een horecapartij vestigen in dit unieke en historische gebouw. Daarmee ontstaat een gezellige en inspirerende plek voor ontmoetingen, presentaties, leer- en leesplezier, muziekvoorstellingen en maatschappelijke activiteiten in de kerk; een echte Huiskamer voor de stad.

Ben je geïnteresseerd om jouw evenement of trouwerij in de kerk te organiseren, laat ons dat dan weten en vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse? Vul het onderstaande formulier in!